top of page
Digital_lives%C3%A4ndning_Septemberfilm_

Digitala möten & Livesändingar

NORDIN-20200421-_EMI2480-web.jpg

I BEHOV AV EN LIVESÄNDNING ELLER ETT DIGITALT MÖTE?

Digitala möten, livesändningar, online events, webbinarier och digitala konferenser ökar världen över. Aldrig har vi varit så beroende av digital kommunikation som nu. Men tänk om man kunde skippa teknikstrulet och bara fokusera på innehållet? Det kan du. Ta hjälp av vår expertis och låt oss livesända ditt digitala möte åt dig.

LIVESÄND KONFERENSEN, EVENTET ELLER MÖTET MED SEPTEMBERFILM!

Med oss på Septemberfilm blir ditt möte inte bara bättre när det gäller ljud- och bildmässig kvalité - mötesdeltagarna kommer även uppleva ditt möte som mer effektivt, innehållsrikt och du som person kommer att uppfattas som mer professionell.

En viktig skillnad jämfört med att göra din egen livesändning via mobilen eller datorn på Zoom, Teams, Facebook, Instagram eller andra verktyg, är nämligen både kvalité, professionalitet och innehåll. När vi sköter tekniken slipper du tänka på om du hörs och syns ordentligt och kan istället i lugn och ro fokusera på innehållet och dina mötesdeltagare. Det i sin tur gör att hela mötet känns mer innehållsrikt och proffsigt.

NORDIN-20200421-_EMI2540-web.jpg
NORDIN-20200421-_EMI2508-web.jpg

HUR HÅLLER MAN ETT DIGITALT MÖTE INTRESSANT OCH INFORMATIVT UTAN ATT TAPPA MÖTESDELTAGARNAS INTRESSE?

Skulle du vilja ha hjälp att planera mötets innehåll och dagordning kan vi självklart hjälpa till även med det. Vår teknik gör det möjligt för flera talare att smidigt ta över ordet utan störningsmoment. Dessutom jobbar vi med digitala verktyg som kan förvandla dina mötesdeltagare från passiva åhörare till aktiva medverkande, genom att låta dem delta aktivt i mätningar, omröstningar m.m.

Septemberfilm som produktionsbolag har blivit specialister på digitala möten och vi gör livesändningar för alla slags plattformar och digitala verktyg. Med oss kan du känna dig trygg med att ditt möte eller event blir så som du tänkt dig - eller varför inte ännu bättre.

pexels-daniel-frank-688830.jpg

VARFÖR SEPTEMBERFILM?

Vi bryr oss om dig dig och ditt företag/din organisation. Vi vet att du är experten på ditt område vilket är varför vi alltid -i alla våra jobb och projekt- jobbar med stor transparens, dialog och med högt i tak. Med det menar vi att du som kund alltid kan känna dig inkluderad i alla steg av processen och vara trygg med att vi lyssnar på dig och dina idéer. Vi tror nämligen att det blir ett bättre resultat då. Ska du arrangera ett digitalt möte, en onlinekonferens eller är i behov av en livesändning? Kontakta oss för en offert redan idag.

bottom of page