top of page

Film & Filmproduktion

Autumn Road

HUR GÖR MAN EN BRA FILM?

Att göra en bra film i dagens mediabrus är inte alldeles enkelt. Många tar ibland för lätt på saken vilket gör att filmen ibland faller platt. Andra övertänker vilket gör att det känns som att försöka ta sig ur en snårig labyrint innan filmen äntligen är klar.

Har du planer på att skapa en film, är du i behov av en film eller behöver vill ha hjälp att göra film?  Kanske är du själv är filmskapare men saknar utrustning eller en filmstudio? Sluta leta nu. Vi på Septemberfilm är experter på att producera film. Vi vet hur man producerar film som både engagerar, inspirerar och underhåller - och bäst av allt - vi finns här för dig.

I BEHOV AV EN FILM?
LÅT OSS HJÄLPA DIG!

Vi är ett produktionsbolag som älskar film och har lång erfarenhet av att producera filmer. Det gör att vi är duktiga på att hitta budskapet i din historia och i varje produktion - samtidigt som vi är snabba och effektiva. Det händer ganska ofta att vi jobbar i enmansteam, d.v.s. att det är en och samma person som skriver manus, filmar och redigerar hos oss. Det gör vi eftersom vi vet att du som kund ofta vill göra många och prisvärda filmer istället för en kostsam megaproduktion.

 

Söker du mer inspiration? Under fliken tidigare projekt har vi samlat några utvalda projekt från som vi gjort tillsammans med tidigare kunder. Spana in!

NORDIN-20200421-_EMI2482-web.jpg
pexels-alex-andrews-821749.jpg

FÖRPRODUKTION, MANUS, CASTING

​Utifrån ditt behov och din budget ser vi till att du får ut så mycket som möjligt för pengarna när det gäller alla steg i filmskapandet. Vi hjälper dig med alla delar i förproduktionen så som att ta fram manus, förbereda casting och att hitta rätt location inför inspelning. Du och dina idéer är viktiga för oss - därför ser vi alltid till att hålla en öppen dialog med dig genom hela processen.

INSPELNING, REDIGERING, LJUDBEARBETTNING, FÄRGSÄTTNING

På inspelningsdagen står vi för transport, upp- och nedriggning av all teknik, ljussättning, ljudsättning m.m.  Vi jobbar effektivt, vi är noggranna och lämnar inget åt slumpen - allt för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Under efterbearbetningen, d.v.s. redigeringen och färgsättningen av filmen jobbar vi sedan med stor transparens. Det gör vi för att du som beställare ska känna dig trygg med att din filmidé blir just så som du tänkt dig. Slutligen, när filmen är klar, skickar vi den på ljudbearbetning för bästa möjliga kvalité.

teDBeCZUS2+0qLVH5lso+g_thumb_83c8.jpg
pexels-daniel-frank-688830.jpg

VARFÖR SEPTEMBERFILM?

För oss är film är så mycket mer än bara film. Det handlar om att berätta en historia, förmedla en känsla, en stämning, en upplevelse, ett budskap eller en uppmaning. Att passa in i ett varumärke samtidigt som man sticker ut ur mängden. Vi vet hur det är och vad vi pratar om. Är du i behov av en film? Kanske en företagsfilm eller reklamfilm? Låt oss hjälpa dig! Med oss kan du känna dig trygg att just din film blir den bästa tänkbara och att den uppnår bästa möjliga resultat. Kontakta oss med din idé så återkommer vi med upplägg och prisförslag.

bottom of page