top of page

Utbildningar & Kurser

Jessika_Daniel_Septemberfilm_utbildning_

VILL DU UTBILDA DIG INOM FILM ELLER LIVESÄNDNING?

Allt fler har börjat inse vikten av hur viktigt det är med rörlig bild i sina sociala medier. Vi lever i ett ständigt mediabrus och många kan enas om att det både är svårt och tidskrävande att nå ut med sitt budskap online. Vad som dock alltid fungerat genom alla tider är en bra historia. Men hur lyckas man med sin storytelling? Jo, faktiskt bäst genom film. Därför är det på tiden att du lär dig detta du med!

FILMUTBILDNING MED SEPTEMBERFILM!

Vi på Septemberfilm har, efter många år i branschen, blivit experter på just film och digitala livesändningar - och vi lär gärna ut våra kunskaper! Vi har lång erfarenhet av att utbilda inom film, studioinspelning och livesändning och vi erbjuder flertalet filmutbildningar för både privatpersoner och företag. Faktum är att vi även föreläser och bedriver filmutbildning på både folkhögskolor och yrkeshögskolor som exempelvis Medieinstitutet.

 

Är du, din marknadsavdelning eller ditt företag intresserade av att lära er mer om hur man planerar, skapar och distribuerar film som både inspirerar och engagerar?  Eller hur man gör en intressant och underhållande livesändning? Tveka inte att ta kontakt med oss.

Image by chuttersnap
Video kameralinsen

ONLINEUTBILDNING:
LÄR DIG SKAPA FILM FÖR
FÖRETAG OCH SOCIALA MEDIER!

Vill du redan nu ta del av våra kunskaper - då kan vi varmt rekommendera vår onlinekurs "Lär dig skapa film för företag och sociala medier" som har blivit en mycket populär och omtyckt kurs av flera. Det är en kurs som är helt och hållet internetbaserad där du får lära dig dig alla steg när det gäller hur man skapar film för sociala medier och företag, i din egen takt. För att läsa mer om eller köpa utbildningen - klicka på nedan knapp.

pexels-daniel-frank-688830.jpg

VARFÖR SEPTEMBERFILM?

Vi älskar att undervisa om det vi brinner för - nämligen film och livesändning. Våra duktiga producenter har lång erfarenhet av att undervisa inom filmproduktion för både högskolor och företag. Vissa av dessa utbildningar sträcker sig över en hel termin, andra över en eftermiddag. Exempel på kunder som använt våra kursledare är Folkhögskolor, Medieinstitutet, Företagsuniversitetet och Sparbankerna. Vill du att vi kommer förbi och utbildar även ditt företag/din organisation? Hör av dig eller kom förbi på en kaffe på kontoret på Sankt Paulsgatan 13 så berättar vi mer!

bottom of page