top of page

Onlineutbildning för dig som vill lära dig skapa film för företag och sociala medier

Det här är kursen för dig som inte vill eller har möjlighet att anlita ett produktionsbolag för din idé. Här har du möjlighet att lära dig själv hur du gör din egen unika film, steg för steg, i din egen takt. Vi guidar dig igenom allt från manus, planering, inspelning, kamerateknik, ljus, ljud, redigering och färgkorrigering. Kursen avslutas med en workshop och självklart får du med dig ett diplom vid avslutad utbildning.

Onlinekursen finns till försäljning inom kort. Vid intresse redan nu - kontakta oss.

pexels-alexander-dummer-134469.jpg
pexels-atc-comm-photo-952264.jpg
pexels-mat-reding-4386144.jpg

Några kommentarer om oss och vår utbildning:

Johan, Daniel och Jessika - vilka bra lärare ni är! Utbildningen var väldigt bra och jag rekommenderar den varmt till alla kreativa människor där ute! Jag lärde mig flera nya saker som jag alltid kommer ta med mig i mitt filmskapande framöver."
 

- Sofie Weitoft, tidigare elev

"Att jobba med Johan är en fröjd. Han är pedagogisk, inkännande och lösningsorienterad. Han ser individen och ser till att alla följer utvecklingen som de ska. Vi har haft Johan som en av våra huvudlärare under 3 år och vi ser fram emot att använda honom många gånger framöver igen. Tusen tack Johan för att du lägger ner din själ i varje uppgift och varje person."
 

- Camilla Escobar, Utbildningsledare Medieinstitutet

Screenshot 2020-08-28 at 19.09.15.png
pexels-daniel-frank-688830.jpg

FRÅGOR?

Om du har några som helst frågor om oss, utbildningen, betalningsmetod, innehåll m.m. Tveka inte att ta kontakt med oss!

bottom of page